Forside         Mindre firma          Mellemstort firma         Stort firma         Organisationer         Investorer         Kriseramt           Kontakt
Den store virksomhed

Er kendetegnet ved at drive et eller flere selskaber, både danske og udenlandske, under et holdingselskab.

 

Her medvirker jeg til at økonomifunktionen er velfungerende og leverer pålidelig information til ejer og eksterne samarbejdspartnere, herunder pengeinstitutter samt til ledelse og bestyrelse.

 

Jeg bruger min erfaring til at medvirke til at udvikle virksomheden, så den får forøget indtjeningen, styrket likviditeten og at virksomheden altid er optimeret til salg.

  • Deltager som tovholder og inspirator i diverse projekter, bl.a. generationsskifte, investeringer, køb og salg af virksomhed, byggeprojekter, strategiseminar, tilpasning / udvikling af koncernstrukturen o. lign. Alt i tæt dialog med virksomhedens egen revisor og advokat.
  • Gennemfører temperaturmålinger i virksomhedens ledergruppe / mellemledergruppe med det formål, at få alle til at trække i samme retning og respektere hinandens forskelligheder.
  • Deltager gerne som bestyrelsesmedlem for at medvirke til at inspirere og holde kontinuiteten i virksomhedens udvikling over en årrække.
  • Sikrer desuden at gældende regler og love overholdes, således at ejeren kan sove trygt i bevidsthed om at der er foretaget rettidighed omhu.
  • Er trusted advisor og sparringspartner for ejeren og hans familie.

 

Juul Advice yder økonomisk og ledelsesmæssig rådgivning til virksomheder og deres ejere.


Print PDF
Juul Advice ApS  º  Gelstedskovvej 12  º  DK-5591 Gelsted  º  Phone +45 23 43 05 60  º  E: paj@juuladvice.dk  º  W:juuladvice.